Bakırköy Belediyesi’nden Afet Farkındalık Eğitimi

0

Bu kapsamda, Bakırköy’de yaşayan vatandaşlara yönelik, ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ düzenlemeye başlayan belediye, deprem, sel ve yangın gibi doğal afetlerde nasıl davranmaları gerektiğini anlatacak. Belediye, bu eğitim programıyla vatandaşların afet bilincini artırmayı ve olası bir afet durumunda can ve mal kayıplarını en aza indirmeyi amaçlıyor. Bakırköy Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan eğitimler kapsamında ilk olarak, 16 Eylül Pazartesi günü Kartaltepe Mahallesi, 19 Eylül Perşembe günü Zuhuratbaba Mahallesi ve 20 Eylül Cuma günü Osmaniye Mahallesinde yaşayan vatandaşlara eğitim verilecek. Eğitimler ilerleyen günlerde diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlarla devam edecek.

 

‘VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’

Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, konuyla ilgili, “Kentimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği bizim için her şeyden önemli. Bu eğitim programıyla, olası afetlere karşı hazırlıklı olmayı ve afet anında doğru davranış biçimlerini öğrenmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu e-posta mesajı kişiye özel olup, gizli bilgiler içeriyor olabilir. Eğer bu e-posta mesajı size yanlışlıkla ulaşmışsa, içeriğini hiçbir şekilde kullanmayınız ve e-postayı siliniz. Bakırköy Belediye Başkanlığı bu e-posta mesajının içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmez. Gerektiğinde tüm mesaj gönderimleri Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından denetlenebilir.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir;  "Öğrencisi olduğu kuruma öğretmen olarak geri döndü"
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.