Başkan Mustafa Turan sözünü tuttu. Kurtuluş etkinlikleri için harcanacak bütçeyi, asfalt ve kilit parkeye dönüştürdü

0

Ödemiş Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda farklı kurumlar tarafından yapılan kazı çalışmaları sonrası bozulan yolların onarımı için asfalt yama çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü  ekipleri,  kış ayları gelmeden yolların onarımını yapmayı planlıyor.

 

Belediye Başkanı Mustafa Turan’ın şehir dışında olmasından dolayı, Başkan Vekili Nevbahar Cengiz, Başkan Yardımcıları Cumhur Şener ve Metin Kıral, Meclis Üyesi Cesur Erdoğan ile birlikte sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.  

 

Başkan Yardımcısı Cumhur Şener konuyla ilgili bilgiler verirken; “Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Mustafa Turan yaptığı açıklamada kurtuluş şenlikleri için harcanacak bütçenin,  bozulan yolların tamirinde kullanılacağını belirtmişti. Hemen uygulamaya başlanıldı. Kış ayları gelmeden, yağmurlar başlamadan bozulan yolları onarmak için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. 300 tonun üzerinde asfalt alımı gerçekleşti. Aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de destek alarak, Ödemiş’imizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir;  Yandex Hava Durumu, Okul Sezonunun Başlangıcı İçin Hava Tahminlerini Açıkladı: Türkiye Sıcak ve Güneşli Olacak.
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.