Başkan Mutlu’nun 7. durağı Orta Mahalle

0

Çözüm odaklı belediyecilik modeli ile dikkat çeken Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızla çözüm üretmeye devam ediyor.

Çalışma ekibiyle birlikte şu ana kadar 6 mahalleyi karış karış gezerek sorunları bir bir çözen Başkan Mutlu son olarak Orta Mahalle’de incelemelerde bulundu ve vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Mutlu, “11 mahallemizin tüm sorunlarını çözmeye, 300 bin vatandaşımıza ve ilçemizi ziyarete gelen yurttaşlarımıza yaşanabilir bir kent sunmaya kararlıyız” dedi.

Başkan Hasan Mutlu’nun örnek uygulaması “Yerinde Hizmet” çalışması son sürat devam ediyor… Başkan Mutlu’nunmahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızlıca çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı uygulamanın 7. durağı Orta Mahalle oldu. Çalışma ekibiyle birlikte mahalleyi karış karış gezen Başkan Mutlu, hem mahalledeki eksiklikleri belirledi hem vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Mutlu’ya mahalledeki incelemeleri boyuncaBaşkan Yardımcıları Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut ve birim müdürleri ile mahalle muhtarı Yavuz Son eşlik etti.

Başkan Mutlu, “11 mahallemizin tüm sorunlarını çözmeye, 300 bin vatandaşımıza ve ilçemizi ziyarete gelen yurttaşlarımıza yaşanabilir bir kent sunmaya kararlıyız” dedi.

11 MAHALLENİN TAMAMINI KAPSIYOR

Vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanan uygulama, Başkan Mutlu’nun yerinde tespit ve çözüm odaklı yaklaşımı ile Bayrampaşa’da belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor. Şu ana kadar Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmetpaşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa ve Orta mahallelerinde yapılan çalışmanın Yenidoğan, Terazidere, Yıldırım ve Vatan mahallelerinde de yapılacağı belirtildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir;  Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri, Aydın kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.