Bir Destek, Bir Gelecek: Eğitime Devam Canlı Yayını Ünlü Konukların Desteğiyle Gerçekleşti!

0

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenen çocukların eğitimlerine devam edebilmeleri için NOW ve TEV iş birliği ile 4 Eylül Çarşamba akşamı Halit Ergenç ile Ceyda Düvenci’nin moderatörlüğünde “Bir Destek, Bir Gelecek: Eğitime Devam Canlı Yayını” gerçekleştirildi. 

TÜM TÜRKİYE DEPREMDEN ETKİLENEN ÖĞRENCİLER İÇİN KENETLENDİ

“Eğitime Devam” sosyal sorumluluk projesinin bir devamı niteliğinde olan canlı destek yayını ile depremden etkilenen çocukların eğitimlerinin kesintiye uğramaması için 62 Milyon TL’yi aşkın bağış toplandı*. 

Depremlerden etkilenen; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki çocukların geleceğine umut ışığı olabilmek için birçok ünlü isim hem stüdyodan hem de canlı bağlantılarıyla yayına katılım sağladı. 

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner; “6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ilk anından itibaren NOW olarak sahadaydık ve bu süreçte, çocukların ve gençlerin uzun vadede daha iyi bir geleceğe kavuşmaları için desteklenmesi gerektiğini yakından gördük. Bugünkü canlı yayınımızda, depremden etkilenen çocukların geleceğine umut ışığı olabilmeyi hedefledik. Bu projenin hayata geçmesinde katkısı olan herkese ve bugün bizimle olanlara içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TEV Genel Müdürü Banu Taşkın; “Eğitim, kısa vadeli desteklerle sınırlanamayacak kadar derin ve kapsamlı bir yolculuk. Deprem bölgelerinde eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz, hayatlarının en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Bölgeye yapılan destekler hala yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizler, bu büyük iyilik hareketinin bir parçası olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. TEV olarak, bu değerli akşamda NOW iş birliği ve kıymetli destekçilerimizin de katkılarıyla, afetten etkilenen öğrencilerimize umut olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

CANLI YAYINA BİRÇOK ÜNLÜ KONUK DESTEK OLDU

Ayça Bingöl, Bensu Soral, Cansu Tosun, Cemre Baysel, Çağla Şıkel, Damla Sönmez, Dolunay Soysert, Ertan Saban, Fatih Savaş, Fatih Ürek, Fırat Tanış, Halil İbrahim Ceyhan, Halit Özgür Sarı, Hande Subaşı, İbrahim Selim, İlayda Akdoğan, Kadir Ezildi, Memet Özer, Mert Yazıcıoğlu, Merve Dizdar, Selen Öztürk, Tolga Tekin ve Yiğit Kirazcı gibi birbirinden çok sevilen isimler bu anlamlı yayına katılım gösterdiler.

İlginizi Çekebilir;  Dayanışma ile Nilüfer'e yeni bir kreş daha kazandırılıyor

Bergüzar Korel, Haluk Levent, Harun Tekin ile babası Fırat Tekin, Karsu, Meliha Diken, Mert Hakan Yandaş, Nil Karaibrahimgil, Sarp Akkaya, Sertab Erener, Şahika Ercümen ve Yusuf Dikeç gibi isimler ise yayına canlı bağlanıp, izleyicilere mesajlarını ilettiler. Süperstar Ajda Pekkan da Harbiye Açıkhava Konseri’nden yayına canlı bağlanarak, ekran başındakileri kampanyaya destek olmak amacıyla kısa mesaj göndermeye davet etti.

Bununla birlikte gecede mezun TEV bursiyerlerinden; Burak Artunç, Mert Atalay, Tuğba Aydıngün, Sinem Korkmaz, Elif Öngel, Müge Naoko Gönül, Celile Gürsu, Nedim Can Çolak ve Özgür Bolat yer alırken TEV bağışçıları Defne Yalnız ve Davut Ökütçü de canlı yayında duygularını aktardı.

NOW REKLAM KUŞAĞINI DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

Canlı yayın sırasında açılan reklam kuşağından elde edilen tüm gelir NOW tarafından Türk Eğitim Vakfı Eğitime Devam Burs Fonu’na depremden etkilenen çocukların eğitimlerinde değerlendirilmek üzere bağışlandı. 

Kampanyaya hala aşağıdaki hesap numaralarından ve EGITIM yazılarak 6760 SMS hattı** üzerinden mesaj gönderilerek bağışta bulunulabiliyor. 

Çocukların eğitimleri de hayalleri de yarım kalmasın.

TEV EĞİTİME DEVAM BURS FONU MECİDİYEKÖY TİCARİ ŞUBE BANKA HESAP BİLGİLERİ

ALICI ADI: TÜRK EĞİTİM VAKFI

GARANTİ BBVA

IBAN: TR71 0006 2000 1190 0006 2932 75

HESAP NO: 119-6293275

Lütfen açıklamaya “Eğitime Devam” yazınız.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.