Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, uzun yıllardan sonra Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçen Etimesgut ve Mamak Belediyelerini ziyaret etti

0

Elmadağ Belediyesini de ziyaret eden Başkan Güner, CHP Mamak İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ali Rıza Erdek’e başarı dileklerinde bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, uzun yıllardan sonra Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçen Etimesgut ve Mamak Belediyelerini ziyaret etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile bir araya gelen Güner, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Güner, CHP Mamak İlçe Başkanlığına seçilen Ali Rıza Erdek’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanları ile bir süre sohbet eden Hüseyin Can Güner, daha sonra Elmadağ Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Adem Barış Aşkın’a belediyede konuk oldu. Başkan Güner ziyaretler hakkında kısa bir açıklamada bulunarak, “Kentimiz için iş birliği içerisinde yapacağımız çalışmalar konuştuğumuz güzel sohbetleri ve misafirperverlikleri için belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir;  Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'nın 5'nci kez düzenlediği Kurban bağışından elde edilen konserveleri, 200 bin haneye ulaştı
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.