Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na teşekkür ziyareti

0

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde eğitime kazandırılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz eğitim alan ve ücretsiz servis imkanından yararlanan öğrenciler, “Eğitim varsa gelecek var” projesiyle Türkiye’de birçok belediyeye örnek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette öğrencilere, Kurs Müdürü Suat Göv eşlik etti. 

 

Geleceğe yaptığı başarılı yatırımlarla öğrencilerin ve ailelerin sevgisini ve saygısını kazanmaya devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, kendisini ziyaret eden öğrencilere teşekkür etti. 

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye’de eğitimin tamamen paraya döndüğüne işaret ederek, “Kendim emekli öğretmen olduğum için ‘Velilere ve öğrencilere nasıl yardım edebiliriz?’ diye çabalıyoruz. Sonuçta biz 16 yıldır bu işi kırtasiye, servis, kurs merkezi, burs olarak sürdürüyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sizden tek istediğimiz, öğretmenlerinizi ve ailenizi dinleyin. Başarılı olmanız, vatanını, bayrağını ve milletini seven, Atatürk ilkelerini benimseyen gençler olmanızı istiyoruz. Disiplinin olmadığı yerde başarıyı yakalayamayız. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi. 

 

Ünal Aysal Anadolu Lisesi’nde okuyan ve Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda üniversiteye ücretsiz hazırlık kursu alan Sehri Muhammed ise Başkan Topaloğlu’nun eğitime yaptığı destekleri takdirle karşıladığını belirterek, “Necati Başkan sayesinde kurstan çok güzel şekilde faydalanabiliyorum. Bize sağladığı ücretsiz servis imkanı da çok güzel. Ailemizin içi daha rahat oluyor. Kurstan dönerken veya kursa gelirken ailemizin endişesi olmuyor. Özellikle kış aylarında yağmur ve çamurda daha rahat ediyoruz. Kurstaki öğretmenlerimiz de çok disiplinli. Dersleri çok iyi anlatıyorlar. Bizim daha kolay anlayabileceğimiz şekilde bizimle iletişim kuruyorlar. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

 

Ceren Sünersoy da Ünal Aysal Lisesi’nde okuduğunu belirterek, “Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanıyorum. Başkanımız sayesinde birçok kaynak bize ücretsiz olarak geliyor. Ben bir dil öğrencisiyim. Türkiye’de dil kaynakları çok pahalı ama başkanımız sayesinde bize ücretsiz olarak geliyor. Bu bizim çok işimize yarıyor. Her şey için başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir;  Osmangazili kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları eserler görücüye çıktı

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.